• Ou Ming
  • Sunday, February 24, 2008

    στο φυσικό

    Είναι πολύ περίεργο: κάθε φορά που σκέφτομαι την κοπέλα από το σκάνδαλο του Ζαχόπουλου, την Τσέκου, το μυαλό που πάντα σταματά στα μαλλιά της. Δε μου είναι συμπαθής ή αντιπαθής, τη λυπάμαι μάλλον λίγο, αναρωτιέμαι πόσο κοντόφθαλμος μπορεί να είναι κάποιος, πώς μπορεί να εμπλακεί σε κάτι τέτοιο χωρίς να του περάσει από το μυαλό ότι θα έχει κακά ξεμπερδέματα, πόσο μπορεί να γίνει εμμονή σε έναν μορφωμένο (sic) άνθρωπο η μονιμότητα στο δημόσιο, πώς κυρίως μπορεί να έχει σχέση με κάποιον τόσο γλοιώδη εμφανισιακά κλπ κλπ κλπ αλλά πάντα η τελευταία εικόνα στον ειρμό μου είναι τα μαλλιά της. Είναι πλάτη και ανεβαίνει κάποια σκαλιά (της εισαγγελίας;), κάποιοι τη συνοδεύουν, δε βλέπεις πια το μωσαϊκό του προσώπου της αλλά μαλλί μέχρι τους ώμους, σκούρο καροτί με ξανθιές ανταύγειες, ένα χρώμα που ανήκει στο προσωπικό μου τοπ 5 με τα χειρότερα χρώματα μαλλιών. Όταν πολλοί γνωστοί εκφράζουν τη γνώμη πως είναι ξεφτίλα να έχει μείνει 2 μήνες φυλακή ενώ τόσοι εγκληματίες αλωνίζουν ελεύθεροι, εγώ αυτομάτως σκέφτομαι πως 2 μήνες χωρίς κομμωτήριο αυτό το μαλλί πρέπει να έχει γίνει σκατά.

    Πόσο παράξενο: ένα από τα πρώτα πράγματα που έχεις να κάνεις μόλις αποφυλακιστείς να είναι η επίσκεψη στον colourist σου…

    9 Comments:

    Blogger Μαρκησία του Ο. said...

    Λοιπόν αυτό το μαλλί το είδα κι εγώ και μου φάνηκε, πέρα από πολύ ατυχές στο χρώμα, πολύ λιπαρό, σαν να είχε να λουστεί μια βδομάδα.

    Εγώ πάλι όταν βλέπω αυτή την κοπέλα σκέφτομαι ότι έπρεπε να της κολλάνε βαρέα (literally) και ανθυγιεινά.

    Επίσης, γιατι οι εφημερίδες τη δείχνουν κανονικά φάτσα και στην τηλεόραση δεν δείχνουν πρόσωπο (παρά μόνο το ατυχές μαλλί;)

    καλημέρα, καλή εβδομάδα!

    February 25, 2008 9:50 am  
    Blogger Xilaren said...

    ναι, σωστό αυτό με τις εφημερίδες, μια τέτοια έβλεπα χτες και το σκέφτηκα, χαμογέλαγε με τόση ευτυχία, πολύ λυπηρό.

    καλή βδομάδα!

    February 25, 2008 10:38 am  
    Anonymous Anonymous said...

    pou einai to link me foto?

    tha kano sxolio xoris na exo dei malli tsekou. tha to psakso omos.

    alla tha sxoliaso afto. πόσο μπορεί να γίνει εμμονή σε έναν μορφωμένο (sic) άνθρωπο η μονιμότητα στο δημόσιο

    nomizo ftaei to greek dna mas. exoume allergia sto risko. we like monimotita, giati einai apali san xadi....

    ena deftero sxolio gia mallia. nomizo pos eimaste katadikasmenoi na exoume tous xeiroterous kommotes sto ellada. apo ebiria milao. pas na sou parei LIGO tis akres kai sta kovei dekapente daktila.

    February 25, 2008 2:33 pm  
    Blogger Ιφιμέδεια said...

    Καλά δεν παίζεσαι. Η τέλεια παρατήρηση. Κι η εσάρπα; Πολύ περίεργη ενδυματολογική επιλογή -κάπως "συμμορφωμένη" (για να παίξω με το δικό σου "μορφωμένο" άτομο).

    Την είδα σε ένα άλλο βίντεο που παρουσίαζε μιά εκδήλωση στην Ολυμπία με σαγιονάρα και μου φάνηκε πολύ ταιριαστό δεδομένου του γελοίου στησίματος της εκδήλωσης.

    Ίσως προσπαθεί να μας πει κάτι. Αλλά δεν είμαι σίγουρη τι.

    Το χαμόγελο στην εφημερίδα είναι αυτό που παίρνω όταν δεν θέλω να βρίσω κάποιον, αλλά εκείνος το καταλαβαίνει και κάνει πίσω παρόλα αυτά. Πώς και σας φάνηκε ευτυχισμένο βρε κορίτσια;

    February 25, 2008 2:35 pm  
    Blogger Xilaren said...

    (σε μια φώτο απο το 2004 αναφέρομαι ή κάτι τέτοιο και είναι πολύ γλυκιά εκει. θα επανέλθω για τα υπόλοιπα)

    February 25, 2008 2:41 pm  
    Anonymous Anonymous said...

    ti epifaniaki pou eisai! good shit,,,

    February 26, 2008 2:10 pm  
    Blogger Aντώνης said...

    Ασε γιατί αν αποκαλυφθεί και το πρόσωπο -όρα και υπόθεση μοιραία ομορφιά στην οποία ενέδωσε θανάσιμα ως φάνηκε ο Πασχάλης- μπορεί πέρα από τον colourist να έχουν κι άλλοι δουλειά...Εγώ αυτό σκέφτομαι όποτε την πετυχαίνω πόσο μοιάζει στο Ζαχόπουλο κάτω από το μωσαϊκό...

    February 26, 2008 5:01 pm  
    Blogger Xilaren said...

    δεν έχω λινκ παιδί μου, είναι το κλασσικό video που έπαιζε τα χρ/να. δε συμφωνώ για τους χειρότερους κομμωτές αλλά είναι αλήθεια πως κατά βάθος όλοι θέλουν να σε κάνουν ξανθιά ακόμα και αυτοί που ξέρουν καλά τι πιστεύεις για το ξανθό. (χεχε, είχα μία ισπανίδα φίλη που έμενε στο ελλάντα και έλεγε πως υπάρχουν πολλές κατηγορίες ξανθού: σαντρέ, μελί, ..., ..., και ελληνικό! :Ρ)

    δεν ξέρω, ιφιμέδειουλα, όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ τη λυπάμαι.

    ε, ναι, λοιπόν, ανώνυμε

    αντωνάκη, σε βρίσκω όλιγον τι κακό :)) (ούτε που έχω παρακολουθήσει το γεγονός)

    February 27, 2008 8:29 pm  
    Blogger rocknsane said...

    apisteuto! pses otan thn edeixne stis eidhseis koitousa poso katevhke h riza :p

    March 01, 2008 11:57 am  

    Post a Comment

    << Home