• Ou Ming
  • Wednesday, September 06, 2006

    The Queen - A Film By Stephen Frears



    Η Αγγλική μοναρχία θέμα της νέας ταινίας του Stephen Frears. Μην αρχίσεις όμως ακόμα να χασμουριέσαι με το θέμα, φαίνεται καλή η ταινία!


    Στο ρόλο της βασίλισας η Helen Mirren (καλά εγώ ακόμα την θυμάμαι από το 2010) την οποία έχουν κάνει ΟΛΟΙΔΙΑ. Εκτός από εμφάνιση, εγώ φαντάζομαι ότι η πραγματική βασίλισα έτσι πρέπει να μιλάει...

    Ο James Cromwell (o Dr. Cochrane από το Star Trek First Contact, καλά μιλάμε σήμερα έχω πολλή (επ.) φαντασία!) παίζει τον Prince Philip τον Έλληνα σύζυγο, και πιστεύω ότι του μοιάζει πολύ.


    Όλη η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από το θάνατο της Diana και όλου τον πανικό που ξεσήκωσε το '97, ιδιαίτερα το γεγονός ότι ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο άγγιζε την βρετανική βασιλική οικογένεια και την ηγεμονία της.

    Εδώ όμως πρέπει να πω ότι όλα τα λεφτά είναι ο Michael Sheen, ο οποίος εμφανίζεται ΠΑΛΙ ως Tony Blair. Τελευταία φορά τον είδαμε ως Tony στο The Deal, μια καλή μίνι σειρά για την αγγλική τηλεόραση για το πως ανέβηκε το Labour Party στην εξουσία (σωθήκαμε :).



    Ο τύπος πρέπει να έχει κάποιο κόλλιμα με την κατάκτηση της εξουσίας γενικά, γιατί έπαιζε και στα Underworld τον Lucian το βαμπίρ. Πάντως talk about typecasting, τον είδαν οι σκηνοθέτες στο The Deal και είπαν, να κάποιος που μοιάζει με τον Tony, έχει παίξει τον Tony, δεν τον παίρνουμε και εμείς να μας κάνει τον Tony;

    ...καμία φαντασία.

    Όταν δω την ταινία θα ενημερώσω. Πάντως στη Βενετία έσκισε (γεια σου ρε Xilaren με τα conne σου!)

    2 Comments:

    Blogger Xilaren said...

    ε, χμ, εγώ στην εφημερίδα το διάβασα....

    September 07, 2006 11:10 am  
    Blogger Μαρκησία του Ο. said...

    O Cromwell έπαιζε επίσης τον τελευταίο σύζυγο της Ρουθ στο Six Feet Under - σε μια απίστευτη ερμηνεία.

    :)

    October 17, 2006 2:55 pm  

    Post a Comment

    << Home