• Ou Ming
  • Saturday, May 17, 2008

    groove is in the art



    "We want to make it impossible for people not to respond," Kim Ann says, and these are the true politics of Hercules And Love Affair: everyone should dance.

    "Well, dance if you feel like it," says Andy.

    "No!" screams Kim Ann, suddenly animated. "They HAVE to!"

    "Yes," Andy concedes, eventually. "The people have to dance."

    Friday, May 16, 2008

    year of magical thinking



    ο Δ. που το είδε λέει πως δεν είναι έργο για τόσο μεγάλο θέατρο όπως το Lyttelton. αναρωτιέμαι. σε λίγο θα δω

    καλό σαββατοκύριακο.

    Tuesday, May 13, 2008

    what right ?

    Το λεωφορείο πήγαινε υπόπτως αργά σήμερα το πρωί. Εϊχε λιακάδα, κατέβηκα τρεις στάσεις νωρίτερα και το έκοψα με τα πόδια. Στην Oxford Circus, η Oxford Street κλεισμένη με αστυνομικές ταινίες μέχρι την Tottenham Ct Rd. Ακριβώς το ίδιο πριν ένα χρόνο λόγω φωτιάς, αυτή τη φορά έγκλημα. Διαβάζω στην εφημερίδα online για ένα μαχαίρωμα και από κάτω σχόλια αναγνωστών:

    Jay from Sweden

    From the Times: "“I just heard the screaming and then saw a couple of black guys run past us.”

    From The Guardian: "I just heard the screaming and then saw a couple of guys run past us. The ambulance arrived and they got to work on him. It looked very serious."

    What right to censor?


    Καμία έκπληξη από τους Times βέβαια, με εκπλήσσουν αντιθέτως οι Άγγλοι αναγνώστες και το πώς παίζουν το political correctness από την καλή και την ανάποδη στα δάχτυλα. Σκέφτομαι, τέλος, πως στα ελληνικά το "δύο Αλβανοί" θα ήταν αρκετό and no questions asked.

    Friday, May 09, 2008

    let's get lost

    είδα αυτό το τρέηλερ απόψε και συγκινήθηκα. ήδη μετρώ τις μέρες μέχρι την 6η Ιουνίου

    Thursday, May 08, 2008

    it's all about class

    red

    blue

    green

    Thursday, May 01, 2008

    επίσης...

    (για τους εδώ)
    θυμίζω πως σήμερα ψηφίζουμε όοοοοοοοοοοοποιον θέλουμε για δήμαρχο Λονδίνου εκτός από τον
    κύριο



    ο οποίος μας είναι συμπαθής μόνο όταν κάνει τη δουλειά του παρουσιαστή του Have I Got News For You. Και αυτή όχι με ιδιαίτερη επιτυχία.

    μέχρι τις 10μμ.

    part of the mob

    γελάω με ένα youtube video που έλαβα σήμερα το πρωί και απορώ τι να είναι: μήπως έχουμε πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο ή απλώς είμαστε λίγο περισσότερο clowns;
    χθες έλαβα πρόσκληση από μία φίλη να συμμετέχουμε στο london freeze @liverpool street . δυστυχώς εκείνη την ώρα έπρεπε να είμαι στην ακριβώς αντίθετη πλευρά του Λονδίνου και απογοητεύθηκα που θα το χάσω. σήμερα μου έστειλε videάκι από το happening. το ανέβασαν κάποιοι anti-freezers που πήγαν για σαμποτάζ.
    londonmobs "freezers", anti-freezers, και οι κακόμοιροι commuters που γυρνάν σπίτι τους καθότι 18.30 είναι ώρα αιχμής να κοιτάν σαστισμένοι. τι να είναι;